A1

Woning V.

De woning is gelegen in een beschermd dorpsgezicht met strenge voorschriften. Het ontwerpproces resulteerde in een hedendaags woonvolume op maat van zijn omgeving. De zachte gevelmaterialen in de landelijke context zorgen ervoor dat de woning opgaat in zijn omgeving. De archetypische vormging wordt versterkt door eenzelfde materiaalgebruik waarbij alle uithollingen afgewerkt zijn in een donker gebeitste beplanking. Deze doen dienst als overdekte inkom, terras aan de keuken en dakterras bij de master bedroom. Als laatste element is de schouw als een campanile toren, opgebouwd uit recuperatiebaksteen, vormgegeven.

A3
Beeld 01
  • Locatie: Damme
  • aard: nieuwbouw van een eengezinswoning
  • context: woongebied met landelijk karakter
  • status: uitgevoerd
  • grootte: 300 m2